Alarmsystemen

OMER AlarmControl biedt een alarmsysteem op maat, voor particulieren en bedrijven

De laatste jaren zijn inbraken bij bedrijven en vooral bij woningen sterk toegenomen. Toch is niet ieder pand voorzien van de juiste inbraak- en overvalpreventie. Met het advies op maat van OMER AlarmControl weet u snel en concreet wat u kunt doen om uw woning of bedrijfspand beter te beveiligen.

Advies op maat over uw alarmsysteem

OMER AlarmControl heeft de professionals in huis die u van passend advies kunnen voorzien bij het maken van een keuze voor een alarmsysteem. Door de diverse mogelijkheden kan het prettig zijn als een ervaringsdeskundige met u meedenkt.

Wanneer u besluit uw pand te gaan beveiligen door middel van elektronische beveiliging, zorgt OMER AlarmControl voor de praktische zaken. Wij leveren een professioneel draadloos alarmsysteem. Onze ervaren monteurs komen op een overeengekomen dag en tijdstip bij u aan. Zij zorgen ervoor dat het alarmsysteem snel en vakkundig geïnstalleerd wordt. U hebt geen last van hak- en breekwerk in uw pand.

OMER AlarmControl adviseert u graag over de optimale beveiliging van uw huis of bedrijfspand en zorgt voor de afwikkeling van alle praktische zaken. Neem contact met ons op voor meer informatie.