Heb je een vraag? Bel ons nu

+31 (0)85 0667 031

Wij zijn open Do - vrij- zat

10:30 - 17:30

Mail ons

info@omeralarmcontrol.nl

Onze diensten

Veiligheid is een basisbehoefte van ieder mens. Helaas is veiligheid geen vanzelfsprekendheid, beveiligen wordt daarentegen steeds meer. Gelukkig bent u hiervoor bij OMER AlarmControl aan het juiste adres. OMER AlarmControl biedt diverse producten en diensten om uw veiligheid thuis en in/om uw bedrijfspand te waarborgen. Wij laten u graag zien welke maatregelen in uw situatie het beste zullen werken.

Camerabewaking

Surveillance met camerabewaking is al jaren een belangrijke eerste stap in een goed beveiligingsplan. OMER AlarmControl denkt graag met u mee over de volgende stappen naar een optimale beveiliging.

Alarmsystemen

Op zoek naar een goede beveiliging voor uw woning of bedrijf? Wij hebben diverse betrouwbare en professionele alarmsystemen.

Mobiele camera's

Online observatie van uw eigendommen, waar u ook bent? Dat is mogelijk met mobiele camera's, een handig en belangrijk middel om uw woning, bedrijfspand of object te beveiligen.

Monitoring & Beheer

Bij OMER AlarmControl heeft u altijd de beschikking over dezelfde contactpersoon. Dit zorgt voor korte en heldere lijnen in de communicatie. Handig als er ineens snel gehandeld moet worden.

Kluizen

Brand- en inbraakwerende kluizen voor thuis en op kantoor. Van autokluizen tot privékluizen, OMER AlarmControl heeft een zeer compleet assortiment voor ieder budget.

Advisering

Onze ervaren adviseurs zorgen bij ieder project voor de beste oplossing! U bent altijd welkom op ons kantoor voor een uitgebreide demonstratie.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze.

Innovatief, deskundig & betrouwbaar

Complete elektronische beveiligingsapparatuur

OMER AlarmControl ontzorgt met maatwerk