Meet us

 

Welkom bij OMER AlarmControl B.V.! Wij zijn een vooraanstaande leverancier van innovatieve beveiligingsproducten en -oplossingen. Met ons hoofdkantoor in het centraal gelegen Tiel bedienen wij klanten in verschillende sectoren en helpen we hen bij het waarborgen van de veiligheid van hun bedrijf of woning.


Bij OMER AlarmControl B.V. streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige beveiligingsproducten die voldoen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ons brede assortiment omvat onder andere alarmsystemen, camerabewakingssystemen, toegangscontrolesystemen en brandbeveiligingsoplossingen. Of het nu gaat om een kleine woning, een kantoorpand of een uitgebreid industrieel complex, wij hebben de juiste oplossing om aan uw specifieke beveiligingsbehoeften te voldoen.


Naast ons uitgebreide productaanbod geloven we sterk in het leveren van persoonlijk en deskundig advies aan onze klanten. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het selecteren en implementeren van de juiste beveiligingsoplossingen. We luisteren naar uw specifieke vereisten en bieden maatwerkadvies dat aansluit bij uw situatie. U kunt rekenen op onze expertise om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem perfect aansluit op uw behoeften.


Bij OMER AlarmControl B.V. begrijpen we ook dat beveiliging niet alleen gaat om het leveren van producten, maar ook om het bieden van uitstekende service. Daarom hebben we een toegewijde technische dienst die klaarstaat om eventuele problemen op te lossen en u te ondersteunen bij het onderhoud van uw beveiligingssysteem. Ons team van getrainde technici staat garant voor snelle en betrouwbare service, zodat u te allen tijde gemoedsrust heeft.


Bovendien willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we een bezorgservice aan, zodat u uw bestellingen snel en veilig op uw locatie kunt ontvangen. Of u nu een nieuw alarmsysteem nodig heeft of reserveonderdelen wilt bestellen, wij zorgen ervoor dat uw bestelling tijdig bij u wordt afgeleverd.


Bij OMER AlarmControl B.V. streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons doel is om uw betrouwbare partner te zijn op het gebied van beveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het beschermen van wat belangrijk voor u is.